Het ontstaan van iSalonn.

Inmiddels zijn wij meer dan 15 jaar actief. Waarbij we voorheen door heel Nederland werkzaam zijn geweest als Mobiele Kapsalon. De start voor mij als ondernemer is begonnen met een Salon aan huis, waarna we het concept hebben aangepast door bij de klanten aan huis te komen en hebben dit jarenlang aan gehouden. Door de enorme groei van het klantenbestand hebben wij de keuze gemaakt om uit te breiden en ons werk voort te zetten in een pand. Wij zijn inmiddels alweer een aantal jaar gevestigd in Amsterdam – Nieuw West en werken alleen nog vanuit de Salon.

Het team.

Ons team bestaat uit ervaren dames met meer dan 15 jaar ervaring in de Kappers en Beauty branche. Bij iSalonn werken we alleen met ZZP'ers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dames die ons team willen komen versterken. Mocht je geïnteresseerd zijn, bekijk dan onze vacatures.

Klant is koningin!

Ons werk is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. Graag nemen wij met jou de mogelijkheden door en zullen er alles aan doen om aan jou wensen te kunnen voldoen.

Het doel is dan ook een tevreden en terugkerende klant! Wij streven er naar iedere klant tevreden te houden en naast de behandelingen een leuk en toegankelijk contact te onderhouden, wat het allemaal net iets persoonlijker maakt!