Het ontstaan van iSalonn.

Mijn naam is Imane en ik ben de oprichtster van iSalonn. Op jonge leeftijd heb ik besloten om van mijn hobby en passie mijn werk te maken. Inmiddels 20 jaar verder doe ik het werk nog altijd met veel plezier!

De start voor mij als ondernemer is begonnen met een Salon aan huis, waarna ik het concept heb aangepast door bij de klanten aan huis te komen en we hebben dit jarenlang aan gehouden.

Door de enorme groei van het klantenbestand heb ik destijds de keuze gemaakt om uit te breiden en ons werk voort te zetten in een pand. Wij zijn inmiddels alweer 8 jaar gevestigd in Amsterdam – Nieuw West en werken alleen nog vanuit de Salon.

Het team.

Ons team bestaat uit ervaren dames met meer dan 15 jaar ervaring in de Kappers en Beauty branche. Bij iSalonn werken we alleen met ZZP'ers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dames die ons team willen komen versterken. Mocht je geïnteresseerd zijn, bekijk dan onze vacatures.

Klant is koningin!

Ons werk is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. Graag nemen wij met jou de mogelijkheden door en zullen er alles aan doen om aan jou wensen te kunnen voldoen.

Het doel is dan ook een tevreden en terugkerende klant! Wij streven er naar iedere klant tevreden te houden, alles bespreekbaar te maken en naast de behandelingen een leuk en toegankelijk contact te onderhouden, wat het allemaal net iets persoonlijker maakt!