WELKOM op de website van iSalonn, dames Kapsalon & Beautysalon in Amsterdam.

iSalonn is gespecialiseerd in alle methodes van haarverlenging. Keratine wax extensions, i-tip microring en microloop extensions, skin weft of tape extensions, clip in extensions en hair weave. Wij werken met alle haartypes. Tevens bieden wij een compleet pakket op het gebied van Hair & Beauty. Met de keuze uit diverse behandelingen zoals wimperextensions, knippen en kleuren, visagie, bruidskapsels, bruids make up en meer.

Ben je geinteresseerd in een van onze behandelingen? Neem dan contact op voor meer informatie en/ of advies. Dan nemen we samen de mogelijkheden door, uiteraard afgestemd op jouw wensen!

GESCHIEDENIS 
Met een groot klantenbestand is iSalonn al meer dan 15 jaar actief. We zijn ooit begonnen met een Salon aan huis, onder de naam Beautysalon Imane. Waarna we het concept hebben aangepast door bij de klanten aan huis te komen. Tevens hebben we destijds de naam gewijzigd naar ISalonn. De mobiele kapsalon hebben we jarenlang succesvol aangehouden. Door de enorme groei van het klantenbestand hebben wij in 2017 de keuze gemaakt om uit te breiden en ons werk voort te zetten in een pand. Wij zijn gevestigd in Amsterdam – Nieuw West.

DOELSTELLING
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. Graag nemen wij met jou de mogelijkheden door en zullen er alles aan doen om aan jou wensen te kunnen voldoen.

Het doel is dan ook een tevreden en terugkerende klant! Wij streven ernaar iedere klant tevreden te houden. Daarnaast proberen wij een leuk en toegankelijk contact te onderhouden, wat het allemaal net iets persoonlijker maakt!