NANO RING EXTENSIONS.

Plaatsen Nano Ring Extensions

Net als bij de keratine extensions bestaat deze methode ook uit ‘losse plukjes’. Hierbij wordt de hairextension door middel van Nano rings aan het eigen haar bevestigd. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van warmte, lijm of keratine.

Er zit een klein ijzerdraadje aan de Hair Extension, welke door het ringetje heen wordt gestoken. Het ringetje wordt vervolgens dicht geknepen. Nano rings zijn zeer kleine rings, welke kleiner zijn dan de bekende microrings.

Draagtijd

De gemiddelde draagduur van Nano Ring Extensions is gemiddeld zo’n 3-4 maanden. Afhankelijk van je haargroei in die maanden en de sterkte van je eigen haar. En afhankelijk van de verzorging die je het haar geeft.

Benodigde hoeveelheid

De hoeveelheid extensions die je nodig hebt is afhankelijk van je huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of je een haarverlenging of alleen volume wilt.

Voor volume heb je zo’n 50-75 extensions nodig. Voor een haarverlenging zijn er minimaal 100 extensions nodig of meer. Hoe dikker je eigen haar en hoe korter je eigen haar, hoe meer hair extensions je nodig hebt om een natuurlijke overloop te verkrijgen. Er zijn voldoende extensions nodig om de overgang van je eigen haar naar de verlenging goed te laten verlopen. Bij het toepassen van te weinig extensions zie je waar je eigen haar op houdt.

Texturen

De hairextensions zijn in verschillende texturen verkrijgbaar. Dit verschilt per merk. Straight, Natural Wave, Loose Wave, Body Wave, Curly en Tight Curly.

Ons advies is om altijd dezelfde textuur te kiezen als dat van je eigen haar. Tijdens een intakegesprek kunnen we samen bespreken wat het beste bij jou past.

Verwijderen Nano Ring Extensions

De Nano Ring Extensions zijn makkelijk te verwijderen, door de rings open te knijpen met de daarvoor bestemde tang.

Voordelen/ Nadelen

  • Het voordeel is dat het haar herplaatsbaar is en dus kostenbesparend. Je betaald alleen voor het verwijderen en herplaatsen. Een ander voordeel is dat er bij het verwijderen geen lijmresten zijn en dus tijdbesparend.
  • Een nadeel is dat deze methode wel sneller zichtbaar is in dun haar. Je hebt voor deze methode wel een goede en voldoende eigen bedekking nodig.