Een Brazilian Blowout/ Blow dry oftewel een Keratine behandeling zorgt ervoor dat droog, pluizig, breekbaar of poreus haar zijn glans weer terug krijgt. Met als eind resultaat gezond, pluis vrij en glad haar. De behandeling is toe te passen op alle haartypes, ook op chemisch behandeld haar.

Het effect van de behandeling heeft een duur van ongeveer 3 maanden. Afhankelijk van je haartype en de conditie van je haar, heeft de Brazilian Blowout na de eerste behandeling een straightening effect van 40% tot 100%. Bij sterk gekruld of zeer dik haar, zullen er 2-3 behandelingen nodig zijn voor het maximale straightening effect. Daarnaast heeft de behandeling vooral een voedend effect. Het verbeterd de conditie van het haar.


Nabehandeling
Als je bij ons een keratine behandeling af neemt, dan krijg je van ons een verzorgingsset mee. Ons advies is om je haar pas na 2-3 dagen te wassen. En hierbij gebruik te maken van de bijbehorende shampoo en conditioner. De verzorgingsproducten voor thuis onderhouden het effect van de keratine behandeling.