HAIR EXTENSIONS

Voor elke vrouw die de wens heeft om lang of vol haar te hebben, maar dit niet lijkt te bereiken met het eigen haar, zijn hair extensions de uitkomst! Waarom wachten, als het meteen kan. Ten opzichte van vroeger zijn extensions vele malen betaalbaarder en er zijn vele merken en methodes op de markt.

Bij ons kan je terecht voor elke methode van haarverlenging. Keratine wax extensions, Microring extensions i-tip en microloop, Hair weave Beaded sew in en Braided sew in, Hair weave met microrings, Skin weft, Tape extensions, Wonder weft en Clip in extensions. Dit is onze expertise en dat onderscheid ons van de vele kapsalons die er zijn, omdat wij  alle methodes van hair extensions (haarverlenging of haar volume) plaatsen. In tegenstelling tot veel salons die alleen een methode toepassen. Wij werken alleen met 100% human hair.

HERKOMST HAIR EXTENSIONS

De tirumala tempel in India is een van de grootste leveranciers van het menselijk haar. Dagelijks komen hier duizenden pelgrims. Zij offeren hun haar wat een eeuwenoude traditie is, dat tonsuring heet. Dit doen zij uit religieuze overtuiging. Voordat er hairextensions bestonden werd dit haar verbrand. Sinds de opkomst van hairextensions wordt het haar verkocht aan de westerse landen en de tempel gebruikt de opbrengsten om eten en onderdak te bieden aan de pelgrims. En ook hebben zij hiermee scholen en ziekenhuis opgezet.

China is het grootste export land van hairextensions ter wereld. Zij leveren alleen geen haar dat gedoneerd is, zoals het haar uit India. Zij leveren haar dat geknipt is in kapsalons en verzamelen dit haar en reinigen het haar en maken het klaar voor de verkoop als extensions. Dit geldt ook voor landen als Rusland en Brazilië.