BRUIDSKAPSEL & MAKE UP.

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooist uit zien! Wij verzorgen het bruidskapsel en de bruidsmake up, afgestemd op jou wensen. Om het gewenste resultaat te bereiken, werken wij als volgt;

TRY OUT

Er wordt een afspraak gemaakt voor een proefsessie. Hiervoor kom je naar de Salon toe. Tijdens deze sessie zal er besproken worden wat jou wensen en de mogelijkheden zijn. Waarna er diverse mogelijkheden uit geprobeerd zullen worden, totdat jij tevreden bent.

Je kan vooraf een aantal afbeeldingen uit zoeken en naar ons sturen of deze opslaan. Dit geeft ons een beter beeld van wat jij als aanstaande bruid mooi vindt. Uiteraard kunnen wij ook afbeeldingen aan jou tonen. Ondanks de door jou gekozen afbeeldingen, geven wij ook advies en denken vooral met je mee.

Van het uiteindelijke resultaat worden aantekeningen gemaakt en/of foto’s gemaakt.

De kosten van een proefsessie zijn in het bruidsarrangement inbegrepen. Mocht je geen vervolg afspraak boeken voor een arrangement, dan brengen wij alleen de kosten voor de proefsessie in rekening.

BRUIDSKAPSEL & BRUIDSMAKE UP

Onze taak is om jou schoonheid naar voren te brengen, door jou mooie kanten te accentueren of de minder mooie kanten te camoufleren. De mogelijkheden zijn zeer divers. Van naturel tot glamoureus! Zowel qua kapsel als make up.

TROUWDAG

Op de dag zelf komen wij bij jou aan huis of op de gewenste locatie. Het verzorgen van de styling van je bruidsgasten behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens bieden wij als gratis service het helpen van het aan trekken en dicht binden van de bruidsjurk, indien gewenst.

iSalonn biedt diverse bruidsarrangementen (zie pagina Prijslijst).