Welkom op de website van iSalonn (voorheen Beautysalon Imane), de Mobiele kapsalon van Amsterdam.

iSalonn is een mobiele kapsalon en gespecialiseerd in het toepassen van alle methodes van haarverlenging/ hairextensions; Keratine extensions, microring extensions, skin weft/ tape weft, hairweave en clip in extensions.

De behandeling van een haarverlenging- of volume is inclusief een vrijblijvend intakegesprek, in model knippen/ snijden en föhnen/stylen (modelleren). Tevens kunt u terecht voor bruidsarrangementen, keratine behandeling, visagie en alle overige kappersbehandelingen.

Bent u op zoek naar een visagist/ hairstylist voor jong en oud, neemt u dan contact op voor meer informatie en/ of advies. Dan nemen we samen de mogelijkheden door, uiteraard afgestemd op uw wensen!

GESCHIEDENIS

Mijn naam is Imane, ik ben 34 jaar en werkzaam als All round kapster, visagist en hair extension specialist.

Al van jong af aan is Uiterlijke verzorging mijn hobby. Na jarenlang kennis en ervaring te hebben opgedaan in dit vak en de benodigde diploma’s te hebben behaald, heb ik al jong besloten om van mijn hobby mijn werk te maken.

Met een groot klantenbestand is Beautysalon Imane door heel Nederland werkzaam. Mijn bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. Graag nemen wij met u de mogelijkheden door en zullen er alles aan doen om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Het doel is dan ook een tevreden en terugkerende klant! Wij streven ernaar iedere klant tevreden te houden en daarnaast naast de behandelingen een leuk en toegankelijk contact te onderhouden, wat het allemaal net iets persoonlijker maakt en dus ook makkelijker te communiceren over uw wensen!

WERKLOCATIE

U hoeft niet naar een kapsalon te komen, want wij komen naar u! Dit concept onderscheid ons van alle andere kapsalons die in Amsterdam gevestigd zijn. Dit heeft als voordeel dat u tijd bespaard omdat u geen parkeerplek hoeft te zoeken, voor de dames met kinderen heeft het als voordeel dat u geen oppas hoeft te regelen of ze mee hoeft te nemen en een ander voordeel is ook dat wij de prijzen lager kunnen houden dan de gemiddelde kapsalon.

Het vertrekpunt van ons is vanuit Amsterdam nieuw-west.

 
WhatsApp